Skip to main content

Associeras med bakning och folkkära kändisar under bästa sändningstid – på din regionala ort

I Hela kändis-Sverige bakar delar åtta kända profiler med sig av sina favoritrecept och visar samtidigt prov på sina bakkunskaper. Under tidspress tävlar de mot varandra och bakar allt från klassiska bakverk till helt nya recept. I sista avsnittet koras en av kändisarna till vinnare och får skänka pengar till välgörande ändamål.

Tina Nordström och den tidigare vinnaren av programmet Johan Östling leder programmet och i juryn ser vi som vanligt kokbokslegendaren Birgitta Rasmusson och konditorn Johan Sörberg. Under tidigare säsonger har profiler som Anders Bagge, Pia Johansson, Tilde Fröling och Elisabeth Höglund tävlat och briljerat med sina bakkunskaper. Vilka kändisar som deltar i årets säsong, avslöjas först närmare programstarten.

Hela kändis-Sverige bakar är ett perfekt program att associeras med om du vill att ditt varumärke ska förknippas med bakning och folkkära kändisar. Sändningarna är även regionala vilket ger fina möjligheter att nå ut på de orter som är mest relevanta för ditt varumärke.

Låter det intressant? Kontakta en säljare via vår chatt eller ring till 060 608 97 80.

Vill du chatta med en säljare?
Kontakta oss
Chatta med en säljare

Hej,

Kul att du vill chatta med en av våra säljare! För att ge dig den bästa servicen behöver vi namn och e-post innan du startar chatten.

* Obligatoriska fält

Chatten är bemannad varje vardag 8-17.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Chatten är nu avslutad.

Tack och hoppas att du har fått svar på dina frågor!

Hej!

Just nu har vi högt tryck på chatten. Vänligen försök igen senare.

Kontakta oss

Hej!
Chatten är öppen alla vardagar mellan 8-17. Lämna gärna ett meddelande så återkommer en av våra säljare till dig så snart som möjligt.

* Obligatoriska fält

Tack för ditt meddelande!

En av våra säljare hör av sig inom kort.