Skip to main content

Associeras med inspirerande julfix och karismatiska och folkkära personligheter

Vad är väl en jul utan hemmafixaren och matinspiratören Ernst Kirchsteiger? Lägg sen till det folkkära paret Gustav och Marie Mandelmann och bakexperterna Birgitta Rasmusson och Johan Sörberg så är förutsättningarna för att få till den perfekta julstämningen fulländad. Nu har du möjlighet att gå in som sponsor i TV4 under december och förknippas med de här härliga personligheterna och allt fix och trix som hör julen till.

Under julen tillbringar många mer tid framför tv:n än under resten av året, vilket gör att det är fint tillfälle för dig som sponsor att få en stark närvaro i dina kunders vardag. Nu har vi tagit fram ett erbjudande där du kan synas tillsammans med Jul med Ernst, Mandelmanns jul och det nya programmet Hela julens bak med Johan och Birgitta som alla sänds på TV4 och TV4 Play under december.

Om programmen

Jul med Ernst
För trettonde året i rad är Jul med Ernst tillbaka för att få tittarna i rätt julstämning. Under fyra avsnitt bjuder Ernst på sina egna tips och trix inom allt från matlagning, bakning, julpyssel och inredning inspirerad av jultradition och värme.

Mandelmanns jul
Gustav och Marie Mandelmann har under de senaste åren blivit två favoriter hos tittarna. Precis som förra året bjuder de återigen in oss till sin fantastiska gård i Skåne där vi får följa med i deras förberedelser inför julen och vad vintersäsongen innebär för både deras djur och gården.

Hela julens bak med Johan och Birgitta
Under två avsnitt bjuder Birgitta Rasmusson och Johan Sörberg, två av våra mest meriterande och populära bakexperter, tillika domare i Hela Sverige bakar, in till julbak i Johans idylliska gårdskök. De guidar tittarna genom både klassiska bakverk och tips på nyheter men de delar även med sig av personliga julminnen och historik om bakverk som har blivit återkommande julfavoriter.

Låter det intressant?
Kontakta en säljare via telefon 060 608 97 80. Vill du i stället att vi kontaktar dig kan du klicka här.