Skip to main content

Att synas i Fotbolls-VM är mer prisvärt än du kan tro - oavsett hur stor din marknad är

05 apr 2018

Fotbolls-VM är årets största TV-sändning. Över 3 miljarder människor över hela världen följer turneringen via TV - i Sverige kommer över 7 500 000 göra det. Tittandet är spritt över hela landet - alla är engagerade!

Du kan som annonsör välja att synas runt de spännande matcherna under VM - oavsett stor eller liten marknadsföringsbudget. Vi har färdiga VM-paket för både lokala och regionala företag.

Priset på paketen är satta efter storleken på regionen. Med våra VM-paket når du upp till 40% av alla som bor i just ditt område. Längden på reklamfilmen är 15 sekunder, vilket fungerar väl för att du ska kunna berätta mer om ditt företag och din produkt.

Läs mer om annonsering i Fotbolls-VM här. Prislistan nedan är fasta priser per region. Det finns ett begränsat antal paket att sälja per region, kontakta en säljare via formuläret snarast för besked om det finns ledigt utrymme i just ditt område.

Har ditt företag en nationell marknad som du är intresserad av att nå under VM har vi flera olika lösningar för dig! Kontakta en säljare hos oss via kontaktformuläret så hjälper vi dig att välja nationellt VM-paket!

Kontakta oss om fotbolls-VM

 

Hej, mitt namn är

Hur kan vi hjälpa dig?

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.