Skip to main content

Ditt varumärke - i huvudet på dina kunder

Efter årsskiftet är I huvudet på Gunde Svan tillbaka med nya intressanta idrottsstjärnor. Gå in som sponsor till programmet på din ort och bli top of mind hos dina kunder.

Gunde Svan, som är en av svensk idrottshistorias största hjältar, har alltid gått sin egen väg för att bli bäst. I den här programserien får tittarna följa hans nyfikna sökande efter förklaringarna till andra idrottshjältars framgångar. I sex avsnitt möter Gunde olika svenska idrottsprofiler som alla är världsstjärnor inom sina respektive idrotter. Tillsammans med idrottsstjärnorna utbyter Gunde erfarenheter, pratar om mental och fysisk träning och vad som kännetecknar en riktig vinnarskalle, likt Gunde själv. 

Tittarna får följa med Gunde när han spenderar tid med hockeylegendaren Börje Salming, fotbollsikonerna Pia Sundhage och Thomas Brolin, MMA-stjärnan Alexander ”The Mauler” Gustafsson, Sveriges främsta kvinnliga höjdhoppare genom tiderna, Kajsa Bergqvist, samt tvåfaldige Jerringprisvinnaren Peder Fredricsson.

I huvudet på Gunde Svan är ett perfekt program att associeras med om du, på ett personligt och varmt sätt, vill närma dig din målgrupp.

Kontakta en säljare

Via formuläret nedan tar en säljare kontakt med dig för att prata mer om dina annonseringsbehov. Om du i stället vill prata med en säljare direkt, ring till 060 608 97 80.

Hej, mitt namn är

Hur kan vi hjälpa dig?

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.