Skip to main content

Fullspäckad och inspirerande marstablå – med ett flertal helt nya program

Under mars bjuder TV4 och TV4 Play med stolthet på allt från välbeprövade format som Farmen VIP, Let’s dance, Robinson och finalen av Talang till nyheter som Brorsor 4ever, Vinnarskallar och Jägarna.

Redan under slutet av februari var humorduon bakom Leif och Billy tillbaka med den nya serien Brorsor 4ever och i början av mars drog även det helt nya programmet Vinnarskallar igång där vi får ta del av gripande livsöden, imponerande idrottsprestationer och spännande tävlingar. Nytt i tablån är också Jägarna som gör entré som serie där Erik Bäckström (spelad av Rolf Lassgård) har slutat som polis och dragit sig tillbaka till den norrländska landsbygden. Serien går redan nu att streama på C More och har premiär den 20 mars i TV4.

Tillbaka i rutan med ett nytt härligt kändisgäng, bland andra brottarlegenden Frank Andersson, dansaren och artisten Sigrid Bernson och hiphopkungen Dogge Doggelito, är Farmen VIP som startar den 11 mars. Bara några dagar därefter, den 17 mars, återvänder vi även till paradisön Fiji och en ny säsong av Robinson med ett gäng nya, modiga deltagare som ska starta sitt livs största äventyr.

Inte nog med det här börjar årets säsong av Let’s dance den 22 mars och i Talang återstår bara två livesändningar innan det står klart vem som är landets vassaste och mest imponerande underhållare 2019.

Det finns fortfarande möjligheter för dig som annonsör att synas i TV4:s kanaler under den här perioden. Låter det intressant? Kontakta en säljare via vår chatt eller ring till 060 608 97 80. Vill du i stället att vi kontaktar dig? Klicka här.

Vill du chatta med en säljare?
Kontakta oss
Chatta med en säljare

Hej,

Kul att du vill chatta med en av våra säljare! För att ge dig den bästa servicen behöver vi namn och e-post innan du startar chatten.

* Obligatoriska fält

Chatten är bemannad varje vardag 8-17.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Chatten är nu avslutad.

Tack och hoppas att du har fått svar på dina frågor!

Hej!

Just nu har vi högt tryck på chatten. Vänligen försök igen senare.

Kontakta oss

Hej!
Chatten är öppen alla vardagar mellan 8-17. Lämna gärna ett meddelande så återkommer en av våra säljare till dig så snart som möjligt.

* Obligatoriska fält

Tack för ditt meddelande!

En av våra säljare hör av sig inom kort.