Skip to main content

Häng med dina kunder på semestern

Funderar du på hur du ska marknadsföra ditt företag under sommaren? Genom att annonsera i TV4 har du möjlighet att nå närmare hälften av de som bor inom ditt företags område och samtidigt bli en del av dina kunders semesterplaner - när de fixar i trädgården, renoverar altanen, åker på roadtrip eller tar cykeln till stranden.

Under sommaren har du som annonsör möjlighet att nå ut till dina kunder när de är som mest mottagliga – när de tittar på tv i lugn och ro och har tid att handla och ta tag i det som de vanligtvis har svårt att hinna med i vardagen.

Sommarerbjudande

För att göra det enkelt har vi tagit fram ett sommarerbjudande som passar dig som vill testa vad reklam i TV4 kan göra för ditt varumärke. På så vis bearbetas dina kunder på ett bra och kostnadseffektivt sätt och skapar god kännedom om ditt varumärke - i de områden som du själv väljer att synas i.

  • Du når närmare 50 procent av befolkningen i ditt område
  • Antalet reklamkontakter, det vill säga hur många gånger din reklamkampanj visas, är cirka 2,5 gånger ditt valda områdes befolkningsstorlek
  • Varje tittare ser din reklam i snitt fem gånger

Här kan du även läsa mer om sommarerbjudandet och vilka program som du har möjlighet att synas intill. Om du vill få hjälp med att ta fram en reklamfilm hittar du även information om vad det kan kosta. 

Sponsring

Under sommaren erbjuder vi självklart även ett flertal sponsringsmöjligheter där ditt varumärke associeras med vårt innehåll. Du kan bland annat gå in som sponsor till Lotta på Liseberg och på så vis nå runt 40 procent av de som bor inom ditt område samtidigt som ditt företag associeras med högkvalitativ familjeunderhållning. Läs mer om det här.

Låter sommarerbjudandet eller sponsring intressant?

Om det låter intressant att testa vad annonsering i TV4 kan ha för effekt på ditt varumärke, kontakta en säljare antingen via chatten här på sajten eller genom att ringa till 060 608 97 80. Vill du i stället att vi kontaktar dig kan du klicka här.