Skip to main content

Julen på TV4, TV4 Play och C More

PRESSMEDDELANDE - innehåll

Julen närmar sig med stormsteg och TV4, TV4 Play och C More laddar upp med kvalitetsinnehåll för alla. Det bjuds på inspiration och julrecept från Ernst och Mandelmanns, klassiska favoriter som Bingolottos Uppesittarkväll och Agnetas nyårskarameller samt storsatsningar som Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet och helt nya actiondramat Hamilton. Dessutom kan familjen samlas varje dag fram till jul framför den magiska och mysiga julkalendern Tinkas juläventyr.

– Vi bjuder på ett fullmatat smörgåsbord av innehåll för hela familjen under december månad. Klassiska julprogram från TV4 blandas med nya stora satsningar för barnfamiljen där jag bland annat kan utlova ett både roligt och spännande äventyr med Robert Gustafsson som Ture Sventon, säger Fredrik Arefalk, Kanalchef för TV4 och C More film & serier.

Julen är en tid där traditioner värderas högt, så också när det kommer till tv-innehåll. Redan den första december presenteras årets brasvideo på TV4 Play som i år tänds av ingen mindre än Ernst Kirchsteiger. Några dagar senare startar Jul med Ernst och ännu en bit in i advent återkommer Gustav och Marie Mandelmann med jultips och trix. När julstöket är undanröjt hjälper Bingolottos uppesittarkväll som vanligt till att räkna ner till den 24:e. På själva julafton kommer Peter Haber och Katarina Ewerlöf traditionsenligt kämpa med julefriden i den hysteriska komedin Tomten är far till alla barnen, men innan dess blir det stämningsfull julkonsert med bland andra Charlotte Perrelli och Chris Kläfford. I mellandagarna visas det årliga reportageprogrammet Kungahuset 2019 med Jesper Börjesson så väl som ett par skrattframkallande buskispärlor.

Året avslutas med Bingolottos glittrande nyårsbingo och 2020 kickas självklart igång på nyårsdagen med Agnetas nyårskarameller där Agneta Sjödin med gäster ser tillbaka på det gångna året och dess höjdpunkter. På nyårsdagen får också den actionspäckade storsatsningen Hamilton premiär på C More, med Jakob Oftebro i huvudrollen som en ung Carl Hamilton.

Förutom storpremiären för familjeunderhållningen Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet i början av december är C More dessutom fullmatat med juliga och mysiga barnfilmer och klassiska julkalendrar med bland annat Astrid Lindgrens jul, båda filmerna om den lilla björnen Paddington, Disney-klassikerna Frost och Lejonkungen.

För deckarfantasten finns det möjlighet att njuta av en Wallander-film varje dag hela vägen fram till jul när samtliga 32 filmer blir tillgängliga på C More.

Läs mer om julen på TV4 här.

Vill du chatta med en säljare?
Kontakta oss
Chatta med en säljare

Hej,

Kul att du vill chatta med en av våra säljare! För att ge dig den bästa servicen behöver vi namn och e-post innan du startar chatten.

* Obligatoriska fält

Chatten är bemannad varje vardag 8-17.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Chatten är nu avslutad.

Tack och hoppas att du har fått svar på dina frågor!

Hej!

Just nu har vi högt tryck på chatten. Vänligen försök igen senare.

Kontakta oss

Hej!
Chatten är öppen alla vardagar mellan 8-17. Lämna gärna ett meddelande så återkommer en av våra säljare till dig så snart som möjligt.

* Obligatoriska fält

Tack för ditt meddelande!

En av våra säljare hör av sig inom kort.