Skip to main content

Kockarnas kamp – mer blod, svett och tårar

I årets säsong av Kockarnas kamp utlovas mer blod, svett och tårar än någonsin tidigare. Årets kockar har gått in stenhårt för tävlingarna och det blir en rivstart redan från första utmaningen. Bland årets deltagare ses stjärnkockar som Jonas Lagerström, far och son Magnus och Roland Persson, samt kokboksförfattaren och Köket-stjärnan Siri Barje. Kockarnas kamp startar tisdag den 22 september.

- Den här säsongen visar tydligt att Kockarnas Kamp, för kockarna själva, verkligen är så mycket mer än ett TV-program. I år har vi deltagare som tagit träningen inför resan till Österlen till helt nya nivåer. Men också nya nivåer av nervositet när de har klivit in i ladan för tävlingarna, säger Pär Lernström.

De åtta proffskockarna möts på Tosterups gård i Skåne för att tävla i en mängd grenar som kräver både snabbhet, yrkesskicklighet och tävlingsnerver. När dagens tävlingar är över bjuder en av kockarna enligt tradition de andra deltagarna på middag, och delar med sig av många häpnadsväckande historier från sin innehållsrika karriär. En efter en blir kockarna utslagna under de tuffa utmaningarna och kvar står en segrare som kan titulera sig som vinnare av Kockarnas Kamp 2020.

Läs mer här