Skip to main content

Maxad seriehöst på TV4 Play

PRESSMEDDELANDE - innehåll

Sci-Fi-drama med Sean Penn i The First, ruggiga brittiska thrillers och den mysiga australiensiska dramakomedin Five Bedrooms är bara några av höjdpunkterna när TV4 Play har bullat upp med förstklassiga serier för höstmörkret.

– Efter succén med Seriesommar känns det helt rätt att följa upp med Seriehöst på TV4 Play. Serier fortsätter att vara ett prioriterat område för oss och vi ser att användarna älskar det. Nu bjuder vi på massa högkvalitativa serier, helt gratis på TV4 Play. Själv kommer jag kasta mig över The First med Sean Penn i huvudrollen, säger Sam Ekman affärschef på TV4 Play.TV4 Play fortsätter att storsatsa på kritikerhyllade serier och användarna kan i höst bland annat se fram emot att få se när Sean Penn ger sig ut i rymden för att bli den första människan på mars i Sci-Fi-serien The first, ruggiga brittiska thrillerserier som The Victim och Blood, samt hur det går när fem nyfunna vänner under en blöt kväll köper ett hus tillsammans i den australiensiska dramakomedin Five Bedrooms.

Användarna kan även se fram emot den andra säsongen av hyllade Keeping Faith där advokaten Faith Howells spelad av Eva Myles dras in i ett nytt mysterium. Eller den australiensiska dramaserien Mystery Road som är en fortsättning på den populära filmen med samma namn från 2014. Och såklart allt maffigt TV4-innehåll med efterlängtade sjätte säsongen av Solsidan i spetsen.

 

Läs mer om seriehöstens premiärer här