Skip to main content

Nu har vi lanserat digital RBS-sponsring i TV4 Play

RBS-sponsring innebär att ditt varumärke associeras med en mix av olika program – till skillnad från om du sponsrar ett specifikt format. Tidigare har det bara varit möjligt att köpa RBS-sponsring i TV4, Sjuan, TV12 och TV4 Fakta – nu är det även möjligt att köpa digital RBS-sponsring i TV4 Play.

Det finns ett antal möjligheter att gå in som sponsor till program som visas i TV4. Det går exempelvis att sponsra ett specifikt format eller att köpa så kallad RBS-sponsring som i stället innebär att du associeras med en mix av olika program. Tidigare har det bara varit möjligt att köpa RBS-sponsring i TV4, Sjuan, TV12 och TV4 Fakta, nu är det även möjligt att köpa i TV4 Play.

Vid digital RBS-sponsring syns ditt varumärke tillsammans med en variation av program på TV4 Play under veckans alla dagar. Jämfört med våra andra sponsringserbjudanden är det ett förhållandevis kostnadseffektivt alternativ som ger ett snabbt genomslag och som ökar kännedomen om ditt varumärke hos de som främst tittar digitalt. Det är även ett bra alternativ om du är ute efter frekvent närvaro digitalt och om du vill att ditt varumärke ska associeras med TV4:s innehåll.

För att köpa digital RBS-sponsring behöver du köpa antingen 500 000 eller 1 000 000 impressions per vecka, i minst två veckor, där TV4 styr vilka program som du syns med. För att få reda på mer om vilka sponsringsalternativ som finns, kontakta en säljare via vår chatt eller ring till 060 608 97 80. Vill du i stället att vi kontaktar dig? Klicka här!

Vill du chatta med en säljare?
Kontakta oss
Chatta med en säljare

Hej,

Kul att du vill chatta med en av våra säljare! För att ge dig den bästa servicen behöver vi namn och e-post innan du startar chatten.

* Obligatoriska fält

Chatten är bemannad varje vardag 8-17.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Chatten är nu avslutad.

Tack och hoppas att du har fått svar på dina frågor!

Hej!

Just nu har vi högt tryck på chatten. Vänligen försök igen senare.

Kontakta oss

Hej!
Chatten är öppen alla vardagar mellan 8-17. Lämna gärna ett meddelande så återkommer en av våra säljare till dig så snart som möjligt.

* Obligatoriska fält

Tack för ditt meddelande!

En av våra säljare hör av sig inom kort.