Skip to main content

Nu öppnas återigen försäljningen av fotbollspaketen kring fotbolls-EM 2021

I sommar är det dags för fotbolls-EM som under våren 2020 flyttades fram ett år på grund av covid-19. Vi har nu öppnat försäljningen av ett flertal annonseringsmöjligheter i samband med mästerskapet. TV4, som delar sändningarna med SVT, sänder totalt 26 matcher – däribland öppningsmatchen, finalen och Sveriges avslutande gruppspelsmatch mot Polen.

Under fotbolls-EM 2021, som pågår mellan 11 juni till 11 juli, erbjuder TV4 ett flertal möjligheter som skapar synlighet under en av årets största och mest engagerande sporthändelser. Lagom till att mästerskapet fyllde 60 år 2020 gjordes även turneringens spelupplägg om lite och delas därför upp mellan hela tolv värdnationer runt om i Europa, bland andra Baku, Rom, Bilbao, Köpenhamn och London.

Nu är det möjligt att vara med på den här resan genom regional närvaro på våra 26 olika master runt om i Sverige, observera dock att antalet platser per region är begränsade och först till kvarn gäller. Utöver det är det såklart även möjligt att synas nationellt i TV4 eller digitalt på fotbollskanalen.se eller på C More.

Låter det intressant?
Är du nyfiken på att få reda på mer om hur ditt företag kan synas under fotbolls-EM, kontakta en säljare genom att ringa till 060 608 97 80. Vill du i stället att vi kontaktar dig kan du klicka här.