Skip to main content

Nu lanserar vi våra erbjudanden under fotbolls-EM 2020

I sommar är det dags för en ny fartfylld fotbollsfest som öppnar upp för ett flertal olika sponsrings- och annonseringsmöjligheter. TV4, som delar sändningarna med SVT, sänder totalt 26 matcher från mästerskapet – däribland öppningsmatchen, finalen och Sveriges avslutande gruppspelsmatch mot Polen.

Under fotbolls-EM, som pågår mellan 12 juni till 12 juli, erbjuder TV4 ett flertal möjligheter som skapar synlighet under en av årets största och mest engagerande sporthändelser. Lagom till att mästerskapet fyller 60 år görs även turneringens spelupplägg om lite och delas upp mellan hela tolv värdnationer runt om i Europa, bland andra Baku, Rom, Bilbao, Köpenhamn och London.

Nu är det möjligt att vara med på den här resan genom regional närvaro på våra 26 olika master runt om i Sverige, observera dock att antalet platser per region är begränsade och först till kvarn gäller. Utöver det är det såklart även möjligt att synas nationellt i TV4 eller digitalt på fotbollskanalen.se eller C More.

Låter det intressant?

Är du nyfiken på att få reda på mer om hur ditt företag kan synas under fotbolls-EM, kontakta en säljare genom att ringa till 060 608 97 80. Vill du i stället att vi kontaktar dig kan du klicka här.