Skip to main content

Ny sponsormöjlighet – associeras med en variation av program under offprime

Det finns ett antal möjligheter att gå in som sponsor till program som visas i TV4. Det går exempelvis att sponsra ett specifikt format eller att köpa så kallad RBS-sponsring som i stället innebär att du associeras med en mix av olika program. Tidigare har det bara varit möjligt att köpa RBS-sponsring som inkluderar hela tv-dygnet – nu är det även möjligt att bara köpa offprime vilket inkluderar morgon, dag och natt.

Vid RBS-sponsring under offprime syns ditt varumärke tillsammans med en variation av program under veckans alla dagar. Jämfört med våra andra sponsringserbjudanden är det ett förhållandevis kostnadseffektivt alternativ som ger ett snabbt genomslag och som ökar kännedomen om ditt varumärke. Det är även ett bra alternativ om du vill nå just den målgrupp som främst tittar på tv under morgnarna, dagtid eller nattetid.

RBS-sponsring under offprime köps i minst fyra sammanhängande veckor och vilka program som ditt varumärke syns med styr TV4. För att få reda på mer om vilka sponsringsalternativ som finns, kontakta en säljare via vår chatt eller ring till 060 608 97 80.

Vill du chatta med en säljare?
Kontakta oss
Chatta med en säljare

Hej,

Kul att du vill chatta med en av våra säljare! För att ge dig den bästa servicen behöver vi namn och e-post innan du startar chatten.

* Obligatoriska fält

Chatten är bemannad varje vardag 8-17.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Chatten är nu avslutad.

Tack och hoppas att du har fått svar på dina frågor!

Hej!

Just nu har vi högt tryck på chatten. Vänligen försök igen senare.

Kontakta oss

Hej!
Chatten är öppen alla vardagar mellan 8-17. Lämna gärna ett meddelande så återkommer en av våra säljare till dig så snart som möjligt.

* Obligatoriska fält

Tack för ditt meddelande!

En av våra säljare hör av sig inom kort.