Skip to main content

Skapa julstämning i stugorna – annonsera i TV4

Bli en del av hela svenska folkets jul och öka efterfrågan av dina varor eller tjänster genom att synas i bästa sändningstid i TV4. Kanske just det som du erbjuder är årets julklapp?

Tack vare vårt regionala erbjudande har du möjlighet att synas i de områden som är mest relevanta för ditt företag. Varumärket associeras då med vårt rika utbud av program, såväl linjärt som digitalt, vilket gör att du når dina kunder där de redan befinner sig – när de söker inspiration till julstöket i Jul med Ernst och Mandelmanns jul, när de håller sig vakna till Bingolottos uppesittarkväll eller när de fascineras av när våra svenska artister briljerar och berör i Så mycket bättre.

Självklart finns det även fina möjligheter att gå in som sponsor till ett flertal av våra format, vilket är ett kostnadseffektivt sätt att både stärka och öka kännedomen om ditt varumärke hos en specifik målgrupp.

Vill du chatta med en säljare?
Kontakta oss
Chatta med en säljare

Hej,

Kul att du vill chatta med en av våra säljare! För att ge dig den bästa servicen behöver vi namn och e-post innan du startar chatten.

* Obligatoriska fält

Chatten är bemannad varje vardag 8-17.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Chatten är nu avslutad.

Tack och hoppas att du har fått svar på dina frågor!

Hej!

Just nu har vi högt tryck på chatten. Vänligen försök igen senare.

Kontakta oss

Hej!
Chatten är öppen alla vardagar mellan 8-17. Lämna gärna ett meddelande så återkommer en av våra säljare till dig så snart som möjligt.

* Obligatoriska fält

Tack för ditt meddelande!

En av våra säljare hör av sig inom kort.