Skip to main content

Se till att synas intill våra mest populära program i sommar - över hela Sverige

TV4 är Sveriges största kommersiella tv-kanal och erbjuder dig som annonsör att synas intill populära program som Sommar med Ernst, Lotta på Liseberg, Nyhetsmorgon och Badhotellet. Inför sommaren har vi tagit fram ett erbjudande för dig som vill se vad annonsering i TV4 kan göra för ditt varumärke.

I sommar sänds populära program som Sommar med Ernst, Lotta på Liseberg och Nyhetsmorgon men även serier som Agatha Christie: ABC Morden, Agatha Raisin och Maria Wern samt det danska dramat Badhotellet och den nya serien Sjuksköterskeskolan. De här programmen lockar alla många tittare och når en bred publik runt om i Sverige.

Om du vill att ditt varumärke ska synas över hela Sverige - intill de här programmen - finns det i stort sätt två olika sätt att köpa reklamtid på. Antingen kan du köpa så kallad RBS där du låter TV4 välja vilka program du syns med eller så kan du själv välja vilka program som du vill associeras med och då köpa vad som kallas specific. Nu har vi tagit fram ett nationellt erbjudande som kombinerar de här två möjligheterna. Vid köp av två sammanhängande veckor mellan vecka 28-31 har du möjlighet att köpa RBS men även välja fyra program som du vill synas intill – utan extra kostnad.

Erbjudandet gäller för reklamfilmer som är upp till 30 sekunder. För att ge en indikation på vad det kostar är priset för en reklamfilm på 15 sekunder från 734 000 kr (priset varierar beroende på period och filmlängd). Deadline för bokning är 21 maj och det finns endast ett begränsat antal platser där först till kvarn gäller.

Låter det intressant?

Om det låter intressant att testa vad annonsering i TV4 kan ha för effekt på ditt varumärke, kontakta en säljare antingen via chatten här på sajten eller genom att ringa till 060 608 97 80. Vill du i stället att vi kontaktar dig kan du klicka här.

Vill du chatta med en säljare?
Kontakta oss
Chatta med en säljare

Hej,

Kul att du vill chatta med en av våra säljare! För att ge dig den bästa servicen behöver vi namn och e-post innan du startar chatten.

* Obligatoriska fält

Chatten är bemannad varje vardag 8-17.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Chatten är nu avslutad.

Tack och hoppas att du har fått svar på dina frågor!

Hej!

Just nu har vi högt tryck på chatten. Vänligen försök igen senare.

Kontakta oss

Hej!
Chatten är öppen alla vardagar mellan 8-17. Lämna gärna ett meddelande så återkommer en av våra säljare till dig så snart som möjligt.

* Obligatoriska fält

Tack för ditt meddelande!

En av våra säljare hör av sig inom kort.