Skip to main content

Seriesommar på TV4 Play

För sena sommarnätter och regniga dagar har nu TV4 Play fyllt på med nytt kvalitetsinnehåll. Bland höjdpunkterna ses danska thrillerserien Blodsbröder, andra säsongen av tittarsuccén Mystery Road och ruggiga brittiska dramat White House Farm. Som alltid, helt gratis på TV4 Play.

I sommar kan tittarna njuta av ett rikt utbud av nya serier från bland annat Sverige, Danmark, England och Australien. Första säsongen av australiensiska Mystery Road gjorde stor succé på TV4 Play och redan nu kan tittarna kasta sig över den andra säsongen i detta spännande kriminaldrama.

Danska Blodsbröder har det bubblat mycket om i hemlandet. Premiären i Danmark sköts upp till 2021 så nu har tittarna chansen att se denna välproducerade thrillerserie före danskarna själva. Ännu en kvalitetsserie från Danmark är Morden i Helsingör som utspelar sig i den klassiska sommarstaden. Helt klart på samma nivå som vår svenska dito Morden i Sandhamn.

Brittiska White House Farm är baserad på verkliga händelser där en hel familj mördades på en gård i Essex en sommarnatt 1985. Tittarna får här följa en invecklad historia från morden till utredningen och den efterföljande rättegången.

Svenska humorklassiker som Solsidan (Säsong 1 och 2), Boymachine och Kontoret är också tillbaka på TV4 Play, samt mycket mycket mer. 

Läs mer om seriesommar här