Skip to main content

Regional sponsormöjlighet – associeras med det populära programmet Fuskbyggarna

I mitten av mars är Fuskbyggarna tillbaka med en ny säsong, där hantverkare som lurar och bedrar granskas. Programledare är den populära tv-profilen Anders Öfvergård som även har stor erfarenhet som snickare.

Under en renovering av ett hus eller en lägenhet kommer många svenskar i kontakt med oseriösa hantverkare – hantverkare som gör mer skada än nytta. Det kan handla om allt från en mindre badrumsrenovering till att byta tak där det i vissa fall går så långt att familjerna som har anlitat hantverkarna, hamnar i en ekonomisk kris med tom plånbok och ett tak som läcker.

I det här programmet träffar vi några av de personer som har blivit drabbade, vars renovering blivit en riktig mardröm. Programledare och tillika snickare Anders Öfvergård hjälper de som drabbats och söker upp hantverkarna för att ställa dem mot väggen. Programmet ger dig som sponsor en unik möjlighet att förknippas med renovering och byggnation som andas seriositet och kvalitet.

Sändningarna är även regionala vilket ger fina möjligheter att nå ut på de orter som är mest relevanta för ditt varumärke. Låter det intressant? Kontakta en säljare via vår chatt eller ring till 060 608 97 80. Vill du i stället att vi kontaktar dig? Klicka här.

Andra har även läst