Skip to main content

Sponsra Bytt är bytt – underhållningsprogrammet för hela familjen

Bytt är bytt är ett program för hela familjen, fullspäckat med antikviteter och härliga personligheter. Genom att gå in som sponsor till programmet når du drygt 40 procent av de som bor inom ditt område samtidigt som ditt företag associeras med högkvalitativ familjeunderhållning under bästa sändningstid.

I höst är antikprogrammet Bytt är bytt tillbaka till sin trogna tittarskaras glädje. I programmet gissar de tävlande värdet på spektakulära antikviteter och måste därefter fatta stora beslut. Tar de rätt beslut kan de gå hem med en halv miljon kronor. Väljer de å andra sidan fel kan vinsten bli endast femhundra kronor. En sak är dock säker - bytt är bytt och kommer aldrig mer igen.

I studion ser vi den färgstarka och kunniga antikexperten Karin Laserow som berättar allt de tävlande och tittarna behöver veta om föremålen, förutom själva värdet. Programledare är folkkära Renée Nyberg.

Låter det intressant?
Är du nyfiken på vad ett sponsringssamarbete kan göra för ditt företag, kontakta en säljare antingen via chatten här på sajten eller genom att ringa till 060 608 97 80. Vill du i stället att vi kontaktar dig kan du klicka här.

Vill du chatta med en säljare?
Kontakta oss
Chatta med en säljare

Hej,

Kul att du vill chatta med en av våra säljare! För att ge dig den bästa servicen behöver vi namn och e-post innan du startar chatten.

* Obligatoriska fält

Chatten är bemannad varje vardag 8-17.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Chatten är nu avslutad.

Tack och hoppas att du har fått svar på dina frågor!

Hej!

Just nu har vi högt tryck på chatten. Vänligen försök igen senare.

Kontakta oss

Hej!
Chatten är öppen alla vardagar mellan 8-17. Lämna gärna ett meddelande så återkommer en av våra säljare till dig så snart som möjligt.

* Obligatoriska fält

Tack för ditt meddelande!

En av våra säljare hör av sig inom kort.