Skip to main content

Sponsra Klassfesten – underhållningsprogrammet för hela familjen

Klassfesten är ett program för hela familjen, fullspäckat med nostalgi. Genom att gå in som sponsor till programmet når du upp mot hälften av de som bor inom ditt område samtidigt som ditt företag associeras med högkvalitativ familjeunderhållning under bästa sändningstid.

Under hösten sänds andra säsongen av Klassfesten. I programmet tar ett antal kända personer tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer och tävlar om vem som minns mest från sin tid i skolan. Det bjuds på skratt och härliga avslöjanden om våra kändisars tonårsliv - allt från kvarsittningar till det första uppträdandet och den första kyssen. Programledare är folkkära Renée Nyberg.

Genom att sponsra programmet associeras ditt företag med familjeunderhållning av hög kvalitet samtidigt som du når ut till närmare hälften av de som bor inom ditt lokala område. Om du vill få reda på mer om vilka sponsoralternativ som finns, kontakta en säljare nedan.

Du kan även läsa mer om sponsring här

Kontakta en säljare

Via formuläret nedan tar en säljare kontakt med dig för att prata mer om just dina annonseringsbehov. Om du vill prata med en säljare direkt? Kontakta oss då via telefon 060 608 97 80.

Hej, mitt namn är

Hur kan vi hjälpa dig?

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.
Vill du chatta med en säljare?
Kontakta oss
Chatta med en säljare

Hej,

Kul att du vill chatta med en av våra säljare! För att ge dig den bästa servicen behöver vi namn och e-post innan du startar chatten.

* Obligatoriska fält

Chatten är bemannad varje vardag 8-17.

Chatten är nu avslutad.

Tack och hoppas att du har fått svar på dina frågor!

Hej!

Just nu har vi högt tryck på chatten. Vänligen försök igen senare.

Kontakta oss

Hej!
Chatten är öppen alla vardagar mellan 8-17. Lämna gärna ett meddelande så återkommer en av våra säljare till dig så snart som möjligt.

* Obligatoriska fält

Tack för ditt meddelande!

En av våra säljare hör av sig inom kort.