Skip to main content

Sponsra Lotta på Liseberg – ett av sommarens populäraste nöjesprogram

Lotta på Liseberg är i år inne på sin elfte säsong och har blivit en riktig klassiker och nästintill en institution på Liseberg under sommarmånaderna. Genom att gå in som sponsor till programmet når du runt 40 procent av de som bor inom ditt område samtidigt som ditt företag associeras med högkvalitativ familjeunderhållning.

Direkt från Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång under åtta stjärnspäckade måndagar med start 17 juni. För elfte året i rad får vi se en blandning av artister, komiker och folkkära personer som gör henne sällskap under de ljuva sommarkvällarna till publiken och tittarnas stora förtjusning.

Genom att gå in som sponsor till Lotta på Liseberg får du en kontinuerlig närvaro under sommaren och associeras med ett program som sprider glädje och får både publiken på Liseberg och i tv-sofforna att sjunga och gunga.

Låter det intressant?

Är du nyfiken på vad ett sponsringssamarbete kan göra för ditt företag, kontakta en säljare antingen via chatten här på sajten eller genom att ringa till 060 608 97 80. Vill du i stället att vi kontaktar dig kan du klicka här.