Skip to main content

Sponsra Lotta på Liseberg – ett av sommarens populäraste nöjesprogram

Lotta på Liseberg är i år inne på sin elfte säsong och har blivit en riktig klassiker och nästintill en institution på Liseberg under sommarmånaderna. Genom att gå in som sponsor till programmet når du runt 40 procent av de som bor inom ditt område samtidigt som ditt företag associeras med högkvalitativ familjeunderhållning.

Direkt från Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång under åtta stjärnspäckade måndagar med start 17 juni. För elfte året i rad får vi se en blandning av artister, komiker och folkkära personer som gör henne sällskap under de ljuva sommarkvällarna till publiken och tittarnas stora förtjusning.

Genom att gå in som sponsor till Lotta på Liseberg får du en kontinuerlig närvaro under sommaren och associeras med ett program som sprider glädje och får både publiken på Liseberg och i tv-sofforna att sjunga och gunga.

Låter det intressant?

Är du nyfiken på vad ett sponsringssamarbete kan göra för ditt företag, kontakta en säljare antingen via chatten här på sajten eller genom att ringa till 060 608 97 80. Vill du i stället att vi kontaktar dig kan du klicka här.

Vill du chatta med en säljare?
Kontakta oss
Chatta med en säljare

Hej,

Kul att du vill chatta med en av våra säljare! För att ge dig den bästa servicen behöver vi namn och e-post innan du startar chatten.

* Obligatoriska fält

Chatten är bemannad varje vardag 8-17.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Chatten är nu avslutad.

Tack och hoppas att du har fått svar på dina frågor!

Hej!

Just nu har vi högt tryck på chatten. Vänligen försök igen senare.

Kontakta oss

Hej!
Chatten är öppen alla vardagar mellan 8-17. Lämna gärna ett meddelande så återkommer en av våra säljare till dig så snart som möjligt.

* Obligatoriska fält

Tack för ditt meddelande!

En av våra säljare hör av sig inom kort.