Skip to main content

Sponsra vädret i det nya aktualitetsprogrammet Efter fem

Efter årsskiftet startar TV4:s nya aktualitetsprogram Efter fem som leds av den flerfaldigt prisbelönta programledaren Tilde de Paula Eby. Programmet direktsänds måndag till fredag från 17.00 till 19.00 och bjuder varje dag in aktuella gäster till studion.

Vädret är högaktuellt året runt och är en av våra mest eftertraktade produkter. Genom den nya möjligheten att gå in som kvartalssponsor till vädret i Efter fem syns du ofta under en längre period och skapar därigenom hög kännedom om ditt varumärke i en miljö som andas trovärdighet.

Vädersändningarna i Efter fem sänds tre gånger under programmets gång. Sändningarna är även regionala så det ger fina möjligheter för dig att nå ut på de orter som är mest relevanta för ditt varumärke.

Andra har även läst

Vill du chatta med en säljare?
Kontakta oss
Chatta med en säljare

Hej,

Kul att du vill chatta med en av våra säljare! För att ge dig den bästa servicen behöver vi namn och e-post innan du startar chatten.

* Obligatoriska fält

Chatten är bemannad varje vardag 8-17.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Chatten är nu avslutad.

Tack och hoppas att du har fått svar på dina frågor!

Hej!

Just nu har vi högt tryck på chatten. Vänligen försök igen senare.

Kontakta oss

Hej!
Chatten är öppen alla vardagar mellan 8-17. Lämna gärna ett meddelande så återkommer en av våra säljare till dig så snart som möjligt.

* Obligatoriska fält

Tack för ditt meddelande!

En av våra säljare hör av sig inom kort.