Skip to main content

TV4 är årets media enligt Sveriges marknadschefer

Vid tävlingen Sveriges bästa marknadschefer utsågs TV4 till årets bästa media 2018 - det bästa och viktigaste annonsmediet för svenska annonsörer.

För trettonde året i rad arrangerade tidningen Resumé torsdagen den 18 oktober tävlingen Sveriges bästa marknadschefer, där de marknadschefer som mest effektivt lyckas öka kännedomen om det egna varumärket prisas. Totalt delades utmärkelser ut till vinnare i 15 kategorier, och en totalvinnare i alla kategorier.

Samtidigt utsågs också det medieföretag som anses vara det bästa och viktigaste annonsmediet för svenska annonsörer. Och det är alla de nominerade marknadscheferna som korar vinnaren.

Vinnare som årets media 2018 blev TV4, med motiveringen:

”Under ett år fyllt av många nya digitala möjligheter men också några begränsningar som till exempel GDPR är det ett media som sticker ut. Genom att både lyssna på kunderna och vara personliga i alla möten samt genom att skapa mest mätbar effekt har en nygammal vinnare tagit tillbaka förstaplatsen. Det är med glädje vi säger – stort grattis TV4”

TV4:s försäljningsdirektör Malin Häger fanns på plats på Berns för att motta priset tillsammans med några av sina kollegor, och var både rörd, glad och stolt.

- Jag är så otrolig stolt för den här utmärkelsen, och jag delar den med alla kollegor på vår säljavdelning, och med alla på TV4 som dagligen sliter för att leverera innehåll och upplevelser som hela Sverige tar del av!

Malin Häger fortsätter:

- Att Sveriges marknadschefer ger oss det här priset är ett kvitto på att arbetet med att lyssna på dem, och att hela tiden utveckla vårt erbjudande, har givit resultat. Vi har en fortsatt unik räckvidd och dessutom en reklammiljö som är ren, trygg och dessutom erbjuder annonsörerna det som borde vara självklart – att tittarna ser reklamen, dessutom i helskärm och i sin helhet. Det här skapar både kortsiktig och långsiktig effekt – vilket är precis det som annonsörerna eftersträvar.

Foto: Pax Engström för Resumé