Skip to main content

TV4 Growth Business Day 2022: Framgångsfaktorer för morgondagens affärer

Moderator Kjell A. Nordström och TV4:s försäljningsdirektör Malin Häger bjuder in till årets viktigaste affärsseminarium där TV4 samlar forskare och representanter från näringslivet för att få svar på vilka som är de nya framgångsfaktorerna i en förändrad värld.

Hur fattar man hållbara affärsbeslut när omvärlden känns mer oförutsägbar än någonsin? Vad säger vetenskapen om beslutsfattande och kundbeteenden? Vilken slags kompetens behövs för att lyckas på morgondagens marknad? Det är några av de frågor som kommer att besvaras under TV4 Growth Business Day den 21 september på Norra Latin i Stockholm.

Kjell A Nordström kommer bland annat att prata med:

  • Olivier Sibony: Professor och författare som är aktuell med boken Brus. Vilka slumpmässiga, osynliga störningar påverkar oss när vi tar beslut? Och hur kan vi ta klokare affärsbeslut genom att bli mer medvetna om de här ”störningarna”, det så kallade bruset?
  • David Epstein: Journalist och författare som har skrivit boken Bredd som av många anses vara årets viktigaste business-bok. Vem gör jobbet bäst i en komplex värld?

Läs mer och anmäl dig här.

Vid frågor om eventet, mejla till growth@tv4.se