Kampanj Fotbolls-VM

Ta chansen att annonsera under årets största tv-händelse

Fotbolls-VM är ett så stort event att det är svårt att greppa. När mästerskapet senast gick av stapeln 2014 bänkade sig över 3,2 miljarder människor framför tv:n världen över och bara i Sverige var det hela 7,5 miljoner som tittade.

Årets fotbolls-VM i Ryssland kommer inte att vara något undantag. Sverige är med i turneringen efter det spännande kvaldramat mot Italien, och den svenska matchen mot Tyskland förväntas bli den mest sedda tv-sändningen under året. 

Att få synas mitt i vardagsrummet under en spännande match i fotbolls-VM är en möjlighet som lockar många annonsörer från både större och mindre företag, vilket är helt förståeligt. Mästerskapen når ut till en stor del av befolkningen, både nationellt och lokalt, och du som annonsör associeras dessutom med ett av de största och mest spännande evenemangen i världen. Det här gör att fotbolls-VM är den viktigaste perioden för tv-annonsering under året - oavsett om du är en lokal aktör som verkar på en lokal marknad eller en större aktör som verkar nationellt.

Under fotbolls-VM beräknas de annonspaket som vi erbjuder nå ut till hela 40 procent av alla som bor i just ditt område. En möjlighet som gör att du som annonsör når en mängd potentiella kunder samtidigt som ditt varumärke associeras med världens största evenemang.

Prislistan för annonsering i VM på lokala regioner ser du nedan. För priset får du använda en 15 sekunder lång reklamfilm - bra längd för att du ska få berätta mer om ditt företag och det du säljer! Priserna är satta beroende på hur stor regionen är. Det finns ett begränsat antal paket att sälja per region, kontakta en säljare via formuläret snarast för besked om det finns ledigt utrymme i just ditt område.

Har ditt företag en nationell marknad som du är intresserad av att nå under VM har vi flera olika lösningar för dig! Kontakta en säljare hos oss via kontaktformuläret så hjälper vi dig att välja nationellt VM-paket!

Kontakta oss om fotbolls-VM

 

Hej, mitt namn är

Hur kan vi hjälpa dig?

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.