TV4 Regional

Kickstarta höstens affärer – annonsera i TV4

Kicka igång affärerna efter sommarledigheten genom att synas i bästa sändningstid i TV4. Tack vare vårt erbjudande TV4 Regional har du möjlighet att synas med våra största och mest populära program, såväl linjärt som digitalt och med geografisk styrning just där du önskar synas. 

Med vårt regionala erbjudande har du som annonsör möjlighet att kombinera annonsering i TV4 och TV4 Play med att synas i vårt annonsnätverk Woo som även inkluderar Dagens Nyheter, Dagens Industri och Expressen. På så sätt når du dina kunder där de redan befinner sig – när de tittar på kvalitetsprogram som Bonde söker fru, Brottsjournalen, Så mycket bättre, Nyhetsmorgon och Idol.

Precis som med alla våra tv-kampanjer levereras cirka 58 % av kontakterna i prime time och just nu erbjuder vi även möjligheten att önska i vilka av våra största format som du vill synas i - utan extra kostnad. I den mån det går gör vi vårt bästa för att uppfylla din önskan.*

*Erbjudandet om att önska format gäller hela landet bortsett från ett fåtal orter.

Låter tv intressant?

Fyll i formuläret nedan så tar en av våra säljare kontakt med dig för att berätta mer och hjälpa dig rätt. Om du vill prata med en säljare direkt? Kontakta oss då via telefon 060 608 97 80. 

Hej, mitt namn är

Hur kan vi hjälpa dig?

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Andra har även läst