Sommarpaket

Låt din reklam rulla i sommar

Under sommaren har du som annonsör möjlighet att nå ut till dina kunder när de är som mest mottagliga – när de tittar på tv i lugn och ro under semestern och har tid att handla och tag i det som de vanligtvis har svårt att hinna med i vardagen. Genom våra sommarerbjudanden når din reklamkampanj ut till över hälften av de som bor inom ditt företags område. 

Över 7, 5 miljoner svenskar tittar på tv varje vecka under sommaren – och de gör det när de kopplar av. Tittarna är därför mer mottagliga för den reklam som visas mellan programmen vilket bland annat visar sig i ökad handel, år efter år. Som företag är sommaren därför en viktig och gynnsam tid att synas på och vi på TV4 kan hjälpa dig som annonsör att nå ut med din kampanj. 

För att göra det enkelt har vi tagit fram två sommarerbjudanden – färdigpaketerade och klara. Det du behöver göra är att välja hur länge du vill annonsera - två eller fyra veckor. Både i tvåveckors-paketet och i fyraveckors-paketet bearbetas dina potentiella kunder på ett bra sätt och skapar god kännedom om ditt företags varumärke. Här nedan ser du skillnaden i räckvidd mellan de två erbjudandena.

Reklamkampanj – två veckor

  • Du når omkring 50 procent av befolkningen i ditt område
  • Antalet reklamkontakter, det vill säga hur många gånger din reklamkampanj visas, är cirka två gånger ditt valda områdes befolkningsstorlek
  • Varje tittare ser din reklam i snitt fyra gånger

Reklamkampanj – fyra veckor

  • Du når omkring 65 procent av befolkningen i ditt område
  • Antal reklamkontakter, det vill säga hur många gånger din reklamkampanj visas, är cirka fyra gånger ditt valda områdes befolkningsstorlek
  • Varje tittare ser din reklam i snitt sex gånger

Sponsring
Under sommaren erbjuder vi självklart även sponsring av våra populära program – både lokalt och nationellt. Sponsring är ett bra sätt för ditt företag att associeras med TV4:s kvalitetsprogram, vilket ger god effekt på ditt varumärke.

Låter sommarpaketen eller sponsring intressant?
Fyll i formuläret nedan så tar en av våra säljare kontakt med dig för att berätta mer och hjälpa dig rätt.

Kontakta oss om sommarpaketet

Via formuläret nedan tar en säljare kontakt med dig för att prata mer om just dina annonseringsbehov. Om du vill prata med en säljare direkt? Kontakta oss då via telefon 060 608 97 80. 

Hej, mitt namn är

Hur kan vi hjälpa dig?

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Våra lokala områden

Vid lokal annonsering har du som annonsör möjlighet att synas i 26 olika områden runt om i Sverige. Du betalar självklart bara för reklamkontakter i de områden där du väljer att synas. Klicka på kartan för att förstora.

Områden

Andra har även läst