TotalTV lokal

TotalTV lokal - en kombinerad kraft

Svenska folket har aldrig tittat på rörlig bild så mycket som nu och tittandet fortsätter att öka, både enligt svenska och internationella undersökningar. Trots en tydlig ökning av streamingtjänster fortsätter traditionell tv att stå stabilt och utgör största delen av all konsumtion. Därför är en kombination av onlinevideo och tv det bästa sättet att nå en bred publik. Vi kallar det för TotalTV.

TotalTV erbjuder:

  • Ditt företag får reklamkontakter i både TV4:s tv-sändningar och i de streamingsajter som ingår i Woo (TV4 Play, Dagens Industri, Expressen TV och Dagens Nyheter).
  • Du når din målgrupp oavsett var de väljer att konsumera våra format.
  • Rörlig bild är ett unikt medium som väcker tittarnas känslor tack vare kombinationen av ljud och bild - känslor som sedan påverkar köpbesluten.
  • Ett lokalt och kostnadseffektivt erbjudande - du kan välja vilket eller vilka av våra 26 olika områden runt om i Sverige som du vill synas i och du betalar självklart bara för reklamkontakter i de områden där du väljer att synas.
  • Full transparens, kvalitativ miljö och en säker annonsmiljö.

Sammanfattningsvis är effekterna av TotalTV stora eftersom du får den samlade kraften av traditionell tv och onlinevideo. Det maximerar både räckvidd och engagemang.

Undersökningar visar bland annat:

Ökad effekt7 miljoner
Traditionell tv ger bättre effekt per spenderad krona än alla andra medier

möjliga tittare finns över hela landet i våra olika målgrupper

4 timmar35 %
om dagen tittade svensken på rörligt under 2017 

ökade tittandet på onlinevideo under 2017

30 %25 %
fler tittare, i målgruppen upp till 34 år, nås via annonsering i WOO 

ökar annonsörens söktrafik i snitt när traditionell tv är med i mediemixen

Kontakta en säljare

Via formuläret nedan tar en säljare kontakt med dig för att prata mer om just dina annonseringsbehov. Om du vill prata med en säljare direkt? Kontakta oss då via telefon 060 608 97 80.

Hej, mitt namn är

Jag har en fråga om

Hur kan vi hjälpa dig?

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Våra lokala områden

Vid lokal annonsering har du som annonsör möjlighet att synas i 26 olika områden runt om i Sverige. Du betalar självklart bara för reklamkontakter i de områden där du väljer att synas. Klicka på kartan för att förstora.

Områden

Andra har även läst