Att annonsera i tv är svårslaget

Tack vare den digitala utvecklingen tittar vi på tv och rörlig bild som aldrig förr – via tv:n, datorn, surfplattan och mobilen. Som annonsör hos TV4 ger det dig möjlighet att snabbt nå ut till en bred och engagerad publik samtidigt som ditt varumärke associeras med förstklassigt innehåll.

Närmare bestämt tittar i genomsnitt drygt 80 procent av Sveriges befolkning på tv varje vecka, vilket gör att du vid annonsering i tv ökar kännedomen om ditt varumärke betydligt. En stor fördel med tv och rörlig bild gentemot andra medier är även att det triggar igång fler sinnen och skapar mer engagemang än vad exempelvis en annons i en tidning gör. Om tittarna dessutom möts av en väl genomarbetad reklamfilm som är rolig, gripande eller kanske till om med lär dem något nytt ger den ditt företag en bra effekt på marknaden.

Hos oss på TV4 kan du även välja att vara sponsor till ett program som gör att ditt företag blir direkt avsändare till vårt innehåll. Den vanligaste formen är den så kallade billboarden eller sponsorskylten som visas före eller efter ett program och, som du säkert känner igen, inleds med: "Programmet presenteras av …".

Engagerande

Genom att vi erbjuder vårt innehåll både via traditionell tv och digitalt via TV4 Play kan användarna själva bestämma när de vill titta under dygnets alla timmar. Som annonsör når du på så vis din målgrupp där de redan befinner sig - och vill vara - och kan associera ditt företag med allt från vädret, förstklassig underhållning, spännande drama och fyndig humor till allvarliga nyheter, gripande dokumentärer och nervkittlande sport.

Du har även möjlighet att ta del av det enormt stora engagemang som vi möter hos våra tittare i sociala medier – där ditt företag och varumärke även där kan associeras med vårt innehåll.

Lättillgängligt

Är du nyfiken på att få reda på mer om hur tv-annonsering kan hjälpa dig och ditt företag? Kontakta en säljare via formuläret nedan för att få hjälp att utforma den bästa lösningen utifrån ditt företags kommunikationsbehov – och självklart inom ramen för din budget. Att annonsera i tv är enklare än vad många tror.

Vill du prata med en säljare direkt, ring 060 608 97 80.

Kontakta säljare

Hej, mitt namn är

Hur kan vi hjälpa dig?

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.