Skip to main content

Ta med dig Ernst på semestern - TV4 Play kan nu ses i hela EU

Från och med idag går det att se på TV4 Play i hela EU samt Norge. TV4 Play-användare kan nu på semestern fortsätta njuta av program som Sommar med Ernst, Lotta på Liseberg och ett maxat utbud av sommarserier. Nyheterna och Nyhetsmorgon hänger också med, såklart.

– TV4 och TV4 Play är en naturlig del av svenskarnas vardag, och jag är väldigt glad över att vi nu kan fortsätta vara det, även utanför Sverige. Med TV4 Play kan nu också semestrande och tillfälligt utlandsboende svenskar följa med i nyheterna på hemmaplan och ta del av TV4 Plays breda utbud inom allt av serier, dokumentärer och alla älskade program, säger Sam Ekman, affärschef för TV4 Play.

Till följd av en ny EU-förordning har abonnenter rätt att ha tillgång till digitalt innehåll även när man befinner sig i andra EU-länder. Därför har nu TV4 Play öppnat upp tjänsten så att alla som är folkbokförda i Sverige kan fortsätta följa sina favoritprogram och tv-serier oavsett var i Europa de befinner sig. Helt gratis, precis som vanligt. På grund av rättighetsfrågor har tidigare enbart nyhetssändningar varit tillgängligt för TV4 Play-användare som befunnit sig utanför Sveriges gränser.

Maxad seriesommar
Inför sommaren har TV4 Play laddat upp med extra mycket innehåll. Utöver klassiska sommarprogram som Sommar med Ernst, Lotta på Liseberg, och Sommarkrysset finns nu en uppsjö av nya spännande dramaserier. Bland annat:

Bachelorette USA
Hannah Brown är årets amerikanska Bachelorette och mer redo än någonsin för kärleken, när hon nu ska få dejta 30 män som alla är där för en sak - att vinna hennes hjärta. Avsnitten publiceras på fredagar samma vecka som det sänds i USA.

The ABC Murders
Brittisk deckarserie från 2018, baserad på Agatha Christies roman. Hercule Poirot får ett brev skickat till sig från någon som kallar sig ABC. Brevskrivaren utmanar detektiven och berättar om ett mord som ska utföras i framtiden.

The Night Manager
Flerfaldigt prisbelönt dramaserie om den före detta soldaten Jonathan Pine (Tom Hiddleston) som väljer att infiltrera en mäktig vapenhandlarens organisation.

The Cry
Brittisk miniserie där ett pars resa till Australien tar en fasansfull vändning när deras lille son försvinner under ett stopp i en sömnig småstad.

Sjuksystrarna på Fredenslund
Dramaserie i sex delar som utspelar sig i 50-talets Danmark när man börjar utbilda manliga sjuksköterskor till följd av en omfattande sjuksköterskebrist.

The Little Drummer Girl
Amerikansk dramathrillerserie i åtta delar. Det är sent 70-tal när skådespelerskan Charlie reser till Grekland och möter den mystiske Becker (Alexander Skarsgård). Han jobbar för den israeliska underrättelsetjänsten och vill rekrytera henne för sitt livs mest krävande roll.

Gåsmamman
I den svenska dramathrillerserien "Gåsmamman" möter vi trebarnsmamman Sonja Ek som tvingas spela ett livsfarligt spel med både den organiserade brottsligheten och polisen för att skydda sina barn.

Badhotellet
Badhotellet utspelar sig på ett hotell i Jylland och i centrum står pigan Fie, grosshandlardottern Amanda och bybon Morten. Varje sommar återvänder stamgästerna till hotellet. De tas väl om hand av personalen som gör allt för att vistelsen ska bli ett minne för livet. Alla är beroende av varandra och när 20-talet går över till 30-talets krisår fortsätter allt att gå sin gilla gång på hotellet.

Maria Lang
Maria Lang" är en svensk kriminalserie med Ola Rapace, Tuva Novotny och Linus Wahlgren. Historierna utspelar sig i en småstadsidyll i Bergslagen under 50-talet och är fyllda av kärleksintriger, svek, hemligheter och lögner.

Maria Wern
Svensk kriminalserie med Eva Röse om Maria Wern, en envis polis som arbetar på Gotland tillsammans med kollegorna Hartmann och Arvidsson. Maria har en förmåga att se bortom det uppenbara och drar sig inte för att ta till okonventionella metoder för att lyckas.